Rain Man-Sthlm

Robert Gustavsson och Rain Man är tillbaka...

Lördag
Avresa från respektive hemort och därefter norrut mot Stockholm med ett fika stopp i Arboga. När vi anländer Stockholm ca.14.30 åker vi direkt till vårt hotell Scandic Malmen för incheckning, därefter är eftermiddagen fri fram tills bussen avgår mot oscarsteatern  kl . 18:30. Hemresa sker direkt efter att föreställningen är slut, de som väljer att stanna kvar på stan sker hemtransport på egen hand. 
 Söndag
 Efter en härlig frukost är det utcheckning klockan 10.00, Bussen kör er till slottet där ni blir avsläppta för egna strövtåg i gamla stan och shopping fram tills 15.00 då vi börjar vår hemresa och även på hemresan stannar vi för fika/mat på Brändåsen.

  Enkelrumstillägg: 470:-
 
 
I höst flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på anrika Oscarsteatern. Publiksuccén RAIN MAN är en generös tidsresa direkt in i 80-talet med ny ensemble.
Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise. Briljanta Robert Gustafsson och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch.

 

 

 

Denna resa är fullbokadVäntelista

Pris

1845 kr / person

Resedatum

Avresa: 2021-12-04
Återkomst: 2021-12-05

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Trollhättan Resecentrum 07:30
Grästorp Resecentrum 08:00
Vara Biblioteket 08:30
Lidköping Torget 09:00
Skara busstationen 09:30

Viktiga punkter

  • spelas på Oscarsteatern
  • parkett platser
  • föreställningen börjar 19:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.