Hjalmars Julspektakel

Hjalmar tillbaka på Bruksteatern i Breven hösten 2021

”Hjalmars Julspektakel – En Smällkaramell” utlovar skrattsalvor i mängder med Peter Flack och Marie Kühler med flera, och en utvilad Hjalmar i högform! Tillbaka från semestern vackrare, roligare och äldre än någonsin! EN SMÄLLKARAMELL för hela tjocka släkten, med julsångerna du minns, och de du inte visste fanns! Livemusik av och med Stephan Bergs revy-orkester!

Så kom till Bruksteatern i Brevens Bruk och låt Hjalmar och hans vänner ge dig ett riktigt vitaminpiller. Sång å dans, skratt å musik med Sveriges segaste gubbe – Hjalmar från Viby by. ”Titta in och skratta ut”, förläng livet medan du lever (för sen är det för sent)! Och låt julen 2020 bli den bästa julen! Vi har premiär den 22 oktober och spelar därefter fram till jul. Hjärtligt välkommen!

Medverkande: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergfalk och Stephan Bergs orkester.

Föreställningen är cirka 2,5 timmar, inklusive paus. Servering finns tillgänglig i pausen.

 

Boka

Pris

815 kr / person

Resedatum

Avresa: 2021-11-27
Återkomst: 2021-11-27

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Uddevalla Kampenhof 13:30
Trollhättan Resecentrum 14:00
Vänersborg Jvg 14:30
Vargön Fyrkanten 15:00
Grästorp Resecentrum 15:30
Lidköping Busstation 16:00

Viktiga punkter

  • Framme 18:30
  • Föreställningen börjar 19:30
  • Parkettplatser

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.