Jesus Christ superstar

I Juni återkommer den fantastiska rockmusikalen Jesus Christ Superstar till Scandinavium i Göteborg. Denna gång med två av landets främsta artister, nämligen inga mindre än Peter Jöback och Ola Salo!

Både Peter Jöback och Ola Salo har blivit enormt hyllade och nått stora musikaliska framgångar genom åren. I denna unika arenauppsättning av rockmusikalen Jesus Christ Superstar uppträder de två begåvade artisterna tillsammans på en stor scen för första gången. Peter Jöback spelar rollen som Jesus och Ola Salo rollen som Judas. Tillsammans med en stor ensemble kommer de att bjuda på en musikalupplevelse utan motstycke!

Jesus Christ Superstar skrevs av Andrew Lloyd Webben och Tim Rice 1970 och har spelats i både opera- och musikalformat världen runt. På Scandinavium har vi sett Jesus Christ Superstar flera gånger genom åren. Första gången var 1972, med bland andra Peter Winsnes, Agnetha Fältskog och Titti Sjöblom i rollerna. Den senaste gången var 2014 – och då med Ola Salo i titelrollen. Nu ser vi fram emot att välkomna honom tillbaka till arenan tillsammans med Peter Jöback.

Föreställningen framförs på originalspråket engelska.

 

Boka

Pris

1235 kr / person

Resedatum

Avresa: 2022-06-18
Återkomst: 2022-06-18

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Vara Torget 15:00
Lidköping Arena 15:30
Grästorp Resecentrum 16:00
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vänersborg Jvg 17:00
Uddevalla Kampenhof 17:30

Viktiga punkter

  • Framme 18.30
  • Föreställningen börjar 20:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.