Bullarbyggden med Tjärnö och Grebbestad

Bohuslän är inte bara klippor och hav. Bohuslän är också inland med skogar och sjöar. Denna skiftande natur får vi uppleva på vår resa i norra Bohuslän. Vår guide Lisbeth är med oss hela dagen.

 

Bullarebygden med Tjärnö och Grebbestad

 

Bohuslän är inte bara klippor och hav. Bohuslän är också inland med skogar och sjöar. Denna skiftande natur får du uppleva på vår resa i norra Bohuslän.

Följer du med på vår resa får du se och uppleva en del av Bullarebygden med de unika hällristningarna i Fossum nära Tanum.

Åka den vackra vägen genom Strömstads övärld ut till Tjärnö. Här besöker vi Tjärnö Marinbiologiska forskningscentrum numera Sven Lovéns centrum för marina vetenskaper. Här blir det lunch, visning och information om anläggningen samt en film om Kosterhavets nationalpark. Du får också bekanta dig med akvarierna. Kanske vågar du sticka ner händerna i klappakvariet.

Du får åka den gamla vägen via Sannäs till Grebbestad. Här blir det eftermiddagskaffe i restaurang Ellen belägen i Nordens största sportbutik Sportshopen som också är berömd för sin unika toalett, utsmyckad med glas från Kosta Boda. Lite shopping hinner du med innan vi åker vidare mot våra hemtrakter.

Vår guide Lisbeth är med oss hela dagen.

 

 

Denna resa är fullbokadBoka

Pris

560 kr / person

Resedatum

Avresa: 2017-09-08
Återkomst: 2017-09-08

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 06:30
Grästorp Resecentrum 07:00
Trollhättan Resecentrum 07:30
Uddevalla Bohusläns Museum 08:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.