Forever piaf- Göteborg

Succén från Stockholm kommer till Göteborg

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra. 

”Forever Piaf” är en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen… 

Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkestermedlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

Boka

Pris

1145 kr / person

Resedatum

Avresa: 2022-11-19
Återkomst: 2022-11-19

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 14:30
Grästorp Resecentrum 15:00
Vara Torget 15:00
Trollhättan Resecentrum 15:30
Vänersborg Jvg 16:00
Uddevalla Bohusläns museum 17:30

Viktiga punkter

  • Spelas på Lorensbergsteatern
  • Framme 18:30
  • Föreställningen börjar 19:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.