Disney On Ice -Förtrollande Världar

Framme 13.00 Showen börjar 14:30 Sektion C

Disney On Ice presenterar en ny spännande isshow med fyra fartfyllda äventyr för hela familjen. Med dina favoriter från Disney©Pixar’s Bilar, Den lilla sjöjungfrun, gänget från Toy Story, Elsa och Anna och deras vänner från Disney’s FROST.

Först ut är Blixten McQueen, Bärgarn och gänget från Disney©Pixar’s Bilar. Spänningen stiger direkt när de möts i ett race på is som du aldrig sett förr.

I nästa äventyr dyker vi tillsammans med Ariel ner i Den lilla sjöjungfruns magiska undervattensvärld och därefter är gänget från Toy Story tillbaka på isen i ett av sina mest dramatiska äventyr.

Det blir action på hög nivå när Buzz Lightyear, Woody, Jessie och de andra leksakerna flyr från de stökiga barnen på Sunnyside Daycare.

Ett magiskt äventyr väntar i Arendals vackra vinterlandskap med systrarna Anna och Elsa och deras vänner Olof och Kristoffer från Disney’s FROST. Ett äventyr som visar att äkta kärlek kommer inifrån.

Boka

Pris

510 kr / person

Resedatum

Avresa: 2018-01-13
Återkomst: 2018-01-13

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Torget 10:00
Grästorp Resecentrum 10:30
Trollhättan Resecentrum 11:00
Vargön Fyrkanten 11:10
Vänersborg jvg 11:30
Uddevalla Bohusläns Musseum 12:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.