Upp och ner - Falkenbergsrevyn

Här njuter vi först av en god buffe på SISI som ligger vägg i vägg med revyn därefter börjar en skrattfest!

Äntligen är vi tillbaka och bjuder i vinter på en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är laddade till tusen när vi bjuder på en dubbeldos från revyns underbara värld. Vi  lovar att boosta ert immunförsvar med en riktig glädjespruta. Biljetterna går som smör i solsken och vi har redan sålt över 15 000. Men det finns många platser kvar – totalt har vi släppt 24 400 biljetter.

Precis som de senaste åren välkomnar vi in nya personer i vår ensemble. Daniel Träff är en ny spännande aktör som i vinter tar plats på scenen. Han har spelat mycket musikal och fars och har revy i blodet sedan barnsben. Vi är också väldigt glada över att kunna hälsa Lena Petersson tillbaka på scen igen.

Vi har valt att kalla revyn för Dubbeldosen för att vi nu har två år av härliga händelser att välja mellan. Det kommer bli kul drifter med såväl foliehattar, tantrafestivalen i Molkom, cementbristen, Ebba Busch omtalade husaffär, regeringskriser och statsministerskiftet. Ett och annat pandemiskämt kan nog också tänkas dyka upp i revyn…

 

Denna resa är fullbokadBoka

Pris

1250 kr / person

Resedatum

Avresa: 2023-03-11
Återkomst: 2023-03-11

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skara Jvg 12:45
Vara Torget 13:15
Grästorp Resecentrum 13:45
Trollhättan Resecentrum 14:05
Vänersborg Jvg 14:25
Uddevalla Bohusläns museum 14:45

Viktiga punkter

  • Ink buffé
  • parkettbiljetter
  • kvällsföreställning

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.