GES-Göteborg

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

Här äter du en lyxig share dining meny inklusive kaffe och upplever tidernas popshow från bästa matplatserna runtom scen. Biljetten inkluderar garderobsavgift.

 

Det som fra°n bo¨rjan startade som en kul session har sedan den fo¨rsta episka singeln ”När vi gra¨ver guld i USA” etablerat sig i svenska folksja¨len, som en av va°ra stora supergrupper.

Det blev tva° GES-skivor som sa°lde o¨ver en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landma¨rke fo¨r svensk popmusik. Resten a¨r, som man brukar sa¨ga, historia. Ra¨knar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedt soloskivor kommer vi upp i miljontals sa°lda cd:s, singlar och vinyler samt o¨ver 130 miljoner streams pa° Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och va°ra pophja¨ltar kommer att fo¨r fo¨rsta ga°ngen bjuda pa° en gemensam krogshow! Succe´gruppen kommer att ta dig med pa° en intim, men storslagen resa, fylld av ba°de GES fantastiska la°tskatt och sja¨lvklart de sto¨rsta hitsen fra°n deras egna solokarria¨rer.

Genom a°ren har det blivit ora¨kneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt ha°r”, “Da° sta°r pojkarna pa° rad”, ”Om”, ”Hon a¨r min” och ”När vi gra¨ver guld i USA”. Sa° missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Stro¨mstedt i ett stycke svensk pophistoria, na¨r de den 3 april 2020 kliver in pa° The Theatre i Go¨teborg.

 

Boka

Pris

1280 kr / person

Resedatum

Avresa: 2021-11-13
Återkomst: 2021-11-13

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arenan 15:30
Grästorp Resecentrum 16:00
Vargön Fyrkanten 16:15
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vänersborg Jvg 17:00
Uddevalla Bohusläns Museum 17:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.