GES-Göteborg

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

 

 

Det som fra°n bo¨rjan startade som en kul session har sedan den fo¨rsta episka singeln ”När vi gra¨ver guld i USA” etablerat sig i svenska folksja¨len, som en av va°ra stora supergrupper.

Det blev tva° GES-skivor som sa°lde o¨ver en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landma¨rke fo¨r svensk popmusik. Resten a¨r, som man brukar sa¨ga, historia. Ra¨knar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedt soloskivor kommer vi upp i miljontals sa°lda cd:s, singlar och vinyler samt o¨ver 130 miljoner streams pa° Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och va°ra pophja¨ltar kommer att fo¨r fo¨rsta ga°ngen bjuda pa° en gemensam krogshow! Succe´gruppen kommer att ta dig med pa° en intim, men storslagen resa, fylld av ba°de GES fantastiska la°tskatt och sja¨lvklart de sto¨rsta hitsen fra°n deras egna solokarria¨rer.

Genom a°ren har det blivit ora¨kneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt ha°r”, “Da° sta°r pojkarna pa° rad”, ”Om”, ”Hon a¨r min” och ”När vi gra¨ver guld i USA”. Sa° missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Stro¨mstedt i ett stycke svensk pophistoria, na¨r de den 3 april 2020 kliver in pa° The Theatre i Go¨teborg.

 

Boka

Pris

1280 kr / person

Resedatum

Avresa: 2021-11-13
Återkomst: 2021-11-13

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arenan 15:30
Grästorp Resecentrum 16:00
Vargön Fyrkanten 16:15
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vänersborg Jvg 17:00
Uddevalla Bohusläns Museum 17:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.