Minns du Mig? med Tomas Pettersson och Annika Andersson

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.

Föreställningen börjar 19:30 på Lisbergsteatern men ni kommer att vara nere en timma innan föreställningen börjar.

Om föreställningen

Den amerikanske författaren Sam Bobrick har på ett väldigt roligt sätt författat denna komedi om hur man skall, eller bör, ta vara på och förädla sitt äktenskap. Annika Andersson och Thomas Petersson spelar paret, vars vardagsgång hamnat i trivsam, problemfri, men också helt passionslös lunk.

Med överraskande humoristiska situationer ställer pjäsen frågorna: Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? När livet plötsligt rullar på så friktionsfritt som man alltid önskat att det skulle göra - varför börjar då alla funderingar dyka upp? Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den istället för tätt tillsammans? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?

Publiken får möta Annika Andersson, Thomas Petersson, Robin Stegmar och Johanna Eriksson.

 

Boka

Pris

765 kr / person

Resedatum

Avresa: 2017-09-30
Återkomst: 2017-09-30

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 15:30
Grästorp Resecentrum 16:00
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vänersborg Jvg 17:00
Uddevalla Bohusläns Museum 17:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.