Pistvakt- Göteborgs enda after ski

Ink 2 rätters meny.

Maten serveras 18.30 och föreställningen börjar 21.00

Om föreställningen

Pistvakt. Göteborgs enda afterski. Med Sverige roligaste pistvakter.

Bröderna Marklund spelas av tre av Sveriges mest hyllade skådespelare Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson. Du har säkert sett dem i en rad hyllade filmer. Pistvakt är deras andningshål och idag en av de mest nedladdade serierna på SVT och Spotify. Missa inte det här sällsynta och kanske sista tillfället när sönerna till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik äntligen lämnar sin lilla hemby Svartlien, den mörkast pistade björnhålan och köldhålet i Norden.

Kom in i fjällstugan i god tid, kom förslagsvis direkt efter jobbet. Är det afterski så är det. Ladda upp i baren tillsammans med Afterski-bandet innan det är dags för de tre bröderna att gå på scen.

Antingen bokar du den norrlandsinspirerade trerättersmenyn, som gjord för kvällen. Då sitter du på bästa plats och vi lovar att du kommer att bli riktigt blänten. Eller så väljer du att boka showbiljett och hänger i baren, tidigt under kvällen med afterskibandet och därefter under hela showen. 

Avsluta kvällen med drinkarna som i vanliga fall bara finns i pisten, baren är öppen länge. Om stämningen är på sin absoluta höjd kan du säkert ta en hojt eller en Zingo med bröderna. Kanske drar de några historier om hur de dräper "bjärnar" och har räddat stockholmare i pisten.

Välkommen till Göteborgs enda afterski!

 

Boka

Pris

1200 kr / person

Resedatum

Avresa: 2017-11-18
Återkomst: 2017-11-18

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 15:00
Grästorp Resecentrum 15:30
Trollhättan Resecentrum 16:00
Vänersborg Jvg 16:30
Uddevalla Bohusläns Museum 17:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.