Lasse Stefanz exclusive- de första ljuva åren - Gbg

Njut av en specialkomponerad tre-rätters meny och lyssna till de bästa låtarna och minnen från de första ljuva åren fram tills idag. Efter 76 varv runt jorden i sin turnébuss är de äntligen framme. På Kajskjul 8.

 

Om showen

Välkommen till en musikalisk framgångssaga som började med Lasse Stefanz första framträdande en bingoafton i Ringelund för över femtio år sedan. Slå dig ner och njut av god mat och dryck, så får du svaret varför Lasse Stefanz är Nordens största dansband.Nu har bandet tagit sin hyllade konserthusföreställning till krogscenen. Med showen bjuder de på en lång rad av sina mest älskade låtar tillsammans med nostalgiska filmklipp och en odyssé över bandets skiftande klädstil. Har man spelat in 56 originalalbum, belönats med grammisar och många andra utmärkelser så finns det en hel del att berätta. Det blir en fint komponerad kväll med klassiker och en del oväntade musikval ur en katalog som omfattar närmare 700 låtar inspirerade av country, blues, visor och rimmen i gamla skillingtryck. Mellan låtarna blir det intima samtal tillsammans med radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som har gjort både böcker och tv-program med bandet. Samspelet kryddas med kärlek till publiken och ett sväng som känns i hjärtat. Boka en exklusiv helkväll som saknar motstycke i svensk dansbandshistoria. Efter showen drar efterfesten igång med Lasse Stefanz egen karaoke. Stanna kvar och sjung någon av dina favoriter. Vill du ha med något mer än ett härligt minne av kvällen finns också LS-shopen på plats med CD-skivor, T-shirts och mycket annat.

I priset ingår 3 - rätters meny

Denna resa är fullbokadBoka

Pris

1215 kr / person

Resedatum

Avresa: 2019-09-14
Återkomst: 2019-09-14

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 15:30
vara Biblioteket 15:30
Grästorp Resecentrum 16:00
Vargön Fyrkanten 16:15
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vänersborg Jvg 16:45
Uddevalla Bohusläns Museum 17:15

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.