Martin Stenmark-Syskonkärlek-Räkna med bråk

Ink 2 rätters meny.

Maten serveras 18.30 och föreställningen börjar 21.00

Om föreställningen

Från Melodifestival, Ladies Night och musicals till ett personligt musikaliskt möte.

Med Martin Stenmarcks nya föreställning "Syskonkärlek – räkna med bråk" väntar en galet, rolig och fartfylld berättelse om hans uppväxt i en ovanligt stor familj. Hur är det egentligen att leva med elva syskon? Funderingar varvat med mycket härlig musik och hits väntar en underbar föreställning i höst.

Han berättar öppenhjärtigt om hur det är att växa upp i "Familjen Annorlunda" En komplicerad historia som är fylld med kärlek, smärta och längtan, men samtidigt glädjen att vara del av denna stora familj. Är Martin Stenmarck Sveriges enda levande kändisbevis på Familjen Annorlunda?

Martin har tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, en av landets mest efterfrågade stå up-komiker och manusförfattare, regisserat och skrivit manuset till föreställningen.

Om Martin
Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare. Han har gjort hits som "Sjumilakliv" och "Everybody's Changing". Det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten "Las Vegas". Förutom framgångarna som soloartist har Martin Stenmarck också framgångsrikt spelat huvudrollen i stora musikaler som Jesus Christ Superstar och West Side Story. Martin Stenmarck är också en framgångsrik låtskrivare för andra artister, han har bland annat levererat låtar till Celine Dion och Westlife. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker – Ladies Night.

 

Denna resa är fullbokad Boka

Pris

1080 kr / person

Resedatum

Avresa: 2017-10-21
Återkomst: 2017-10-21

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 15:00
Grästorp Resecentrum 15:30
Trollhättan Resecentrum 16:00
Vänersborg Jvg 16:30
Uddevalla Bohusläns Museum 17:00

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.