Nossan Ljusfestival

Framme 18.00 Hemresa 21.00

 

Grästorps Framtidsförening har nöjet att för sjunde året i rad välkomna dig till evenemanget. Nossan Ljusfestival i Grästorp arrangeras i år den 4-11 oktober.

Nossan Ljusfestival är ett hälsofrämjande arrangemang med spännande och trevliga inslag för både kropp själ, öga, öra och mun. Omgivningarna runt vattendraget Nossan kommer att vara spektakulärt belysta på en sträcka av drygt två kilometer. Längs promenadslingan möter du utöver de olika ljusobjekten även spöken i just spökskogen….

I det idylliska Forshall bjuds på underhållning och förtäring varje kväll. På stora och lilla scenen uppträder årets gästartister medan krögaren erbjuder en intressant meny med fullständiga rättigheter.

Allt arbete inför och under festivalen utförs ideellt av de närmare 150 medlemmarna i Grästorps Framtidsförening. Arrangemanget finansieras huvudsakligen med sponsorintäkter från det lokala näringslivet, lotterier samt ett symboliskt inträde om endast 20 kronor per person och kväll.

Förberedelserna inför höstens stora fest har startat! Vi uppdaterar sidorna på vår webbsida allteftersom dom blir klara. Håll utkik!

Boka

Pris

20 kr / person

Resedatum

Avresa: 2021-10-09
Återkomst: 2021-10-09

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Vargön Fyrkanten 16:30
Vänersborg Jvg 17:00
Trollhättan Resecentrum 17:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.