En man som heter Ove- Göteborg

Johan Rheborgs enmansföreställning ”En man som heter Ove” kommer till Göteborg hösten 2017.

 

Alla, både publiken och kritikerna, älskar Johan Rheborgs enmansföreställning “En man som heter Ove”. Samtliga spelade föreställningar hittills har varit utsålda och hyllats i media, bland annat med 5 av 5 i betyg i Aftonbladet och Johan Rheborgs insats i huvudrollen beskrivs som “helt perfekt” (Expressen) och “som klippt och skuren” (DN). Nu är det klart att ”En man som heter Ove” flyttar in på Draken i Göteborg med premiär den 7 september nästa år. Biljetterna släpps den 3 december.
– Jag är jätteglad över möjligheten att få spela ”En man som heter Ove i Göteborg”.
Den är en rolig, varm och mänsklig föreställning som har utmanat mig och gjort mig till en bättre skådespelare. 2004 hade jag premiär på min första soloföreställning ”Hur tänker hon?” på Lisebergsteatern. Det var en fantastisk tid. Äntligen får jag komma tillbaka till Göteborg med något riktigt bra. Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Jag stannar gärna och spelar den hela hösten på Draken, berättar Johan.
“En man som heter Ove” handlar om den tragikomiska ordningsmannen Ove som börjar bli ganska trött på livet. När hans nyinflyttade grannar en dag råkar backa på hans brevlåda inleds en omvälvande serie händelser för Ove och snart är ingenting sig likt.

 

Boka

Pris

720 kr / person

Resedatum

Avresa: 2017-09-23
Återkomst: 2017-09-23

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping Arena 15:30
Grästorp Resecentrum 16:00
Trollhättan Resecentrum 16:30
Vargön Fyrkanten 16:45
Vänersborg Jvg 17:00
Uddevalla Bohusläns Museum 17:30

Avbeställning

Eventuella teater/showbiljetter återbetalas endast om vi lyckas sälja om dessa.

Avbokning måste alltid ske innan resan startar och då till vårt kontor eller på vår jourtelefon, läkarintyg krävs för eventuell återbetalning.